Απολαύστε μοναδικές διακοπές σε ιστιοπλοϊκό σκάφος, ενοικιάζοντας μόνο μία καμπίνα.

 Θέλετε να αποκτήσετε την εμπειρία μίας εκδρομής με ιστιοπλοϊκό αλλά δεν μπορείτε να συγκεντρώσετε αρκετούς φίλους για να ενοικιάσετε ολόκληρο ιστιοπλοϊκό?

Με την Sail in Greek Waters, δεν χρειάζεστε πολλούς για να απολαύσετε την ιστιοπλοΐα.

Αυτό το καλοκαίρι ενοικιάστε μόνο μία καμπίνα σε σκάφοςκαι απολαύστε διακοπές στους ομορφότερους προορισμούς, τα ελληνικά νησιά.

Βασική Ιδέα:Έλα με το ταίρι σου, μέλος της οικογένειας σου ή την/τον καλύτερη/ο σου φίλη/ο και ενοικιάστε μόνο μία καμπίνα για δύο άτομα. Στο σκάφος θα βρίσκονται ακόμα 2 έως 4 ζευγάρια στη δική τους καμπίνα. Η διαδρομή θα καθορισθεί εκ των προτέρων και θα συνδυάζει όλες τις απολαύσεις που προσφέρουν οι διακοπές με ιστιοπλοϊκό: Ταξίδια με άνεμο ώστε να αποκτήσεις την εμπειρία της ιστιοπλοΐας, αγκυροβόλιο σε όμορφους, ερημικούς κόλπους για κολύμπι και ηλιοθεραπεία σε καταπληκτικά μέρη, αλλά και επίσκεψη στα λιμάνια των νησιών, ώστε να απολαύσεις τη νυχτερινή ζωή και τις τοπικές γεύσεις των νησιών μας.

 • Ημερομηνία ταξιδιού: 02 -09 Ιουλίου 2016
 • Προορισμός:Τα νησιά του Σαρωνικού, Ύδρα, Πόρος και άλλα
 • Το σκάφος χωράει μέχρι 8 άτομα (4 καμπίνες) συν τον σκίππερ
 • Τιμή: 450 ευρώ ανά άτομο για μία εβδομάδα. 

Το ποσό περιλαμβάνει:

  • Ενοικίαση του σκάφους
  • Αμοιβή του skipper
  • Επιπλέον έξοδα όπως: καύσιμα, καθαρισμό σκάφους, την εξωλέμβια μηχανή για το βαρκάκι, σεντόνια και πετσέτα λουτρού (ένα σετ για κάθε άτομο)

Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται:

  • Refundable security deposit: 500 ευρώ ανά καμπίνα. Το ποσό αυτό αφορά την 'παρακράτηση΄ ενός ποσού από πιστωτική κάρτα, σε περίπτωση ζημιάς στο σκάφος, με ευθύνη του επιβάτη. Προφανώς, καμία χρέωση δεν πραγματοποιείται σε περίπτωση που η ζημιά δεν οφείλεται στον συγκεκριμένο επιβάτη (π.χ. ευθύνη skipper). Με την επιστροφή του σκάφους, η 'παρακράτηση΄ του ποσού στην πιστωτική κάρτα ακυρώνεται. Σε περίπτωση που έχει προκληθεί ζημιά, χρεώνεται ποσό ίσο με τη ζημιά και όχι αναγκαστικά το σύνολο των 500 ευρώ.
  • Προσωπικά έξοδα / φαγητό ποτό στη διάρκεια της εκδρομής
  • Έξοδα φαγητού skipper, πάνω στο σκάφος
  • Έξοδα ελλιμενισμού του σκάφους, πλήρωση του νερού στα λιμάνια, που στοιχίζει 10-20 ευρώ / βράδυ για ολόκληρο το σκάφος
  • Έξοδα μεταφοράς από και προς τη μαρίνα

Δώρο:

 • Μαθήματα Ιστιοπλοΐαςστις βασικές αρχές ιστιοπλοΐας
 • Οδηγός τι να κάνετε και τι να δείτε στα νησιά που επισκέφθεστε στη διάρκεια του ταξιδιού.

Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας (τηλεφωνικά, email, social media) για χρήσιμες πληροφορίες για τον απαραίτητο ρουχισμό, προσωπικά είδη, φαγητό - ποτό στο σκάφος.

Η Εμπειρία:

 • Ταξίδια σε ιστιοπλοϊκόμε ιδανικές καιρικές συνθήκες, με άνεμο και ήλιο!!
 • Μαθήματα ιστιοπλοΐας, προκειμένου να αποκτήσετε τις βασικές γνώσης ιστιοπλοΐας και διακυβέρνησης του σκάφους
 • Νυχτερινή ζωή στα πολυσύχναστα νησιά, όπως η Ύδρα και ο Πόρος.
 • Χαλαρές Μέρες και Νύχτες σε απομακρυσμένους κόλπους για κολύμπι και ηλιοθεραπεία, ποτά και μουσικές!

Μία εβδομάδα σε ιστιοπλοϊκό σκάφος, που περιλαμβάνει προορισμούς με γραφικά λιμανάκια, αρχαιολογικούς χώρους, έντονη νυχτερινή ζωή και απόμερους κόλπους για χαλαρές στιγμές! 

 

Σάββατο (1η μέρα):

Το ταξίδι ξεκινά από τη μαρίνα Καλαμακίου στον Άλιμο, γύρω στο απόγευμα. Η πρώτη διανυκτέρευση είναι στο Σούνιο, κάτω από το Ναό του Ποσειδώνα.

 

 

 

Ιδέα!

Θυμηθείτε τη μυθολογία και τις ιστορίες που συνδέονται με τον Ιερό Βράχο

Κυριακή (2η μέρα): 

Μετά το πρωινό κολύμπι, το ταξίδι ξεκινά για την Ύδρα, προκειμένου να φθάσουμε νωρίς και να βρούμε θέση στο λιμάνι. Η απόσταση είναι περίπου 5 ώρες.

 

 

Ιδέες:

Περπατήστε στο γραφικό λιμάνι, δείτε τα επιβλητικά κτήρια που φανερώνουν την πλούσια ιστορία του νησιού, φωτογραφηθείτε στα Τείχη του λιμανιού.

Τη νύχτα απολαύστε τα μπαράκια, συνήθως γεμάτα από τουρίστες και άλλους ιστιοπλόους.

Δευτέρα(3η μέρα):

Μετά τον καφέ και ένα καλό πρωινό στην Ύδρα, ξεκινάμε για το νησάκι της Δοκού, μία ώρα από το λιμάνι. Είναι ένα ακατοίκητο μέρος με μεγάλο φυσικό κόλπο, όπου συνήθως αγκυροβολούμε με σκοινί στα βράχια. Η μέρα περνάει ήρεμα, με κολύμπι και ηλιοθεραπεία, θαυμάζοντας το πολύ ωραίο τοπίο στο νησί.

Ιδέα:

Ημέρα Χαλάρωσης: Έχετε μαζί ότι σας βοηθά να ηρεμήσετε και να απολαύσετε τη φύση, βιβλίο, μουσική, ό,τι σας ευχαριστεί. Το βράδυ, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας στο σκάφος, γνωρίζοντας καλύτερα την υπόλοιπη παρέα στο σκάφος, προτού αποκοιμηθείτε κάτω από τα αστέρια.

Τρίτη (4η μέρα): 

Το ταξίδι συνεχίζει βόρεια προς Πόρο, περίπου 2 ώρες απόσταση. Το νησί είναι καταπράσινο και διαθέτει πολύ ωραίους κόλπους από τις δύο πλευρές του λιμανιού.

Ιδέα:

Αν έχετε χρόνο και διάθεση, μπορείτε να οργανώσετε ένα BBQ στην παραλία (προμηθευτείτε υλικά και τρόφιμα στο λιμάνι του Πόρου) ή απλά απολαύστε το φαγητό σε ένα από τα παραδοσιακά, παραθαλλάσια ταβερνάκια στο νησί. Τη νύχτα, απολαύστε τα μπαρ στο λιμάνι, καθώς θα βρείτε πολύ κόσμο να διασκεδάζει εκεί!

Τετάρτη (5η μέρα):

Συνεχίστε προς το λιμάνι της Επιδαύρου, λίγα μίλια δυτικά. Είναι ένα μικρό, ήσυχο λιμάνι, με πολλή ιδιαίτερη ιστορία.

Ιδέα: 

Επισκεφθείτε το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου από το λιμάνι, είτε με λεωφορείο είτε με ταξί.

Πέμπτη (6η μέρα):

Συνεχίστε βόρεια προς την Αίγινα. Σταματήστε στη Μονή, ένα μικρό νησάκι στα νότια της Αίγινας και συνεχίστε πάλι προς το λιμάνι. Προτείνουμε να φθάσετε νωρίς το απόγευμα (4-5 μμ. το αργότερο) ώστε να βρείτε θέση στο μικρό λιμάνι.

Ιδέα:

Απολαύστε παραδοσιακές γεύσεις στα ταβερνάκια, πίσω από την ψαραγορά. Ιδιαίτερα γραφικά, τα στενά δίπλα στο λιμάνι γεμίζουν με τουρίστες.

Παρασκευή (7η μέρα):

Απολαύστε μία χαλαρή ημέρα στο λιμάνι της Αίγινας. Αργότερα ξεκινήστε για το Καλαμάκι όπου ολοκληρώνεται η εκδρομή.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το Σαρωνικό Κόλπο στη σελίδα μας στο google+ . Συνδεθείτε μαζί μας για να ενημερώνεστε σε πρώτο χρόνο για τα νέα μας!

Η ζωή στο σκάφος? Δείτε φωτογραφίες μας από πρόσφατα ταξίδια

Η εταιρεια μας

Διεύθυνση: Οδός Χειμάρας 15
16673 - Αθήνα, Ελλάς
Τηλέφωνο: (+30) 210-9659880 | +30 6955106429
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Supported by MyDestination, the global travel experts

Αναγνωρισμένη Ναυλομεσιτική Επιχείρηση από τον ΕΟΤ Insurance Charter Packages

Αριθμός αδείας:0208E63000568600

Member of Hellenic Yacth Brokers ‎Association

www.visitgreece.gr