fbpx

  

 

Διαχείριση Σκαφών

 

 

Τις τελευταίες δεκαετίες, τα ιστιοπλοϊκά σκάφη αποτελούν κερδοφόρα επενδυτικά εργαλεία στην τουριστική βιομηχανία. Σκοπός ενός επαγγελματικού ιστιοπλοϊκού σκάφους είναι η αποδοτική ενοικίαση: στόχος μας στην Sail in Greek Waters είναι ο συνδυασμός της αύξησης των ημερών ενοικίασης με τη διατήρηση της αξίας του σκάφους με οικονομικό τρόπο, ώστε να επιστρέφει την επένδυση και αποφέρει κερδοφορία.

 

Η αξιοποίηση της επένδυσης σας, είναι κάτι που εμείς, στη Sail in Greek Waters, δεν το παίρνουμε ελαφρά. Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε και να αγοράσετε επαγγελματικά ιστιοπλοϊκά σκάφη, σύμφωνα με τις τάσεις και τις απαιτήσεις της αγοράς. Ναυλώνουμε τα σκάφη σας στο αξιόπιστο παγκόσμιο δίκτυο πελατών και συνεργατών μας, ενώ στοχεύουμε στην ενοικίαση των σκαφών σας καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν. Συντηρούμε τα σκάφη σας πριν ξεκινήσει η σεζόν και τα διατηρούμε σε άριστη κατάσταση σε όλη τη διάρκεια των εργάσιμων μηνών. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο επιτυγχάνουμε υψηλό επίπεδο ικανοποίησης των πελατών μας, αλλά διατηρούμε επίσης την αξία μεταπώλησης του σκαφών. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες μας παρακάτω.

 

Οι Υπηρεσίες Διαχείρισης σκαφών περιλαμβάνουν:

 


Ναύλωση κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου

Μία από τις κύριες λειτουργίες μας είναι η διασφάλιση της ναύλωσης του σκάφους σας κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου και να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση επένδυσης σας (ROI). Οι κύριοι άξονες δράσης της ομάδας πωλήσεων είναι οι εξής:

  • Προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της επιχείρησης: μεγάλο εύρος σκαφών σε όλη την Ελλάδα, ικανοί skippers, τεχνικό δίκτυου υποστήριξης σε όλες τις βάσεις και σε πολλά νησιά
  • Ανταγωνιστική τιμολόγηση ναύλων: παρακολουθούμε την εξέλιξη τηςαγοράς σε όλη τη διάρκεια του έτους, και προσαρμόζουμε τις τιμές ενοικίασης των σκαφών, ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για κάθε σκάφος
  • Επιτυχημένη προώθηση της επιχείρησης μέσω internet, social media, κ.α.
  • Δημιουργία μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης με τουριστικά πρακτορεία σε όλο τον κόσμο (ΕΕ, ΗΠΑ, Αυστραλία κ.α.)
  • Το σημαντικότερο ίσως στοιχείο είναι ο αυξανόμενος αριθμός των επαναλαμβανόμενων πελατών και των συστάσεων που λαμβάνουμε από αυτούς
  • Σταθερά επιτυγχάνουμε διψήφια ποσοστά αύξησης ναυλώσεων κάθε χρόνο

 

Βασικές υπηρεσίες και τεχνική υποστήριξη κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου

 

Η ομάδα βάσης χειρίζεται την υποδοχή / αναχώρηση των πελατών, καθώς και τον έλεγχο (π.χ. μηχανικά / ηλεκτρολογικά μέρη, έλεγχος υφάλων, κ.α.) και ετοιμασία του σκάφους πριν και μετά κάθε ναύλο, ώστε το σκάφος να παραδίδεται έτοιμο στον επόμενο πελάτη. Υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, όπως παραγγελία προμηθειών στο σκάφος, παροχή wifi, water toys, πληροφοριών για τους προορισμούς, συμπληρώνουν τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας κατά την άφιξη των πελατών. Το τεχνικό μας τμήμα είναι πάντα έτοιμο να χειριστεί απροσδόκητα τεχνικά ζητήματα και επισκευές, είτε στη βάση, είτε στα νησιά, αν κάτι συμβεί στη διάρκεια του ταξιδιού. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις βασικές υπηρεσίες μας.

 

Θέση ελλιμενισμού στη μαρίνα και στο καρνάγιο

Παρέχουμε θέσεις ελλιμενισμού στις βάσεις μας στην Αθήνα (Λαύριο), στη Λευκάδα, στο Βόλο ή στη Ρόδο. Οι θέσεις παρέχονται σε 12μηνη διάρκεια, περιλαμβάνοντας την τουριστική σεζόν, αλλά και την χειμερινή περίοδο, για τις εργασίες συντήρησης στο καρνάγιο.

 

Υπηρεσίες χειμερινής συντήρησης: Πλήρης τεχνική διερεύνηση και εργασίες

Η διατήρηση του σκάφους σας σε άψογη κατάσταση είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της αξίας του. Επομένως, μετά τη λήξη της τουριστικής περιόδου, το σκάφος σας θα μεταφερθεί στο καρνάγιο για πλήρη τεχνική έρευνα και συντήρηση από την τεχνική μας ομάδα. Μπορούμε επίσης να προσφέρουμε αναβαθμίσεις εξοπλισμού όπως ηλιακούς συλλέκτες, εξοπλισμό αγώνων, κ.α.,σε προνομιακές τιμές, κατόπιν αιτήματός σας. Η βασική χειμερινή συντήρηση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

  • σέρβις όλων των μερών του κινητήρα, ηλεκτρικού εξοπλισμού, υδραυλικών ανταλλακτικών
  • λεπτομερής καθαρισμός χώρου επισκεπτών, καταστρώματος, εξοπλισμού ιστιοπλοΐας, μηχανικών εξαρτημάτων
  • προστασία υποβρύχιου κύτους (επίστρωση κ.λπ.)
  • προστασία και επισκευή πανιών, ξάρτων, βαρούλκων, κυλίνδρων

Η τεχνική συντήρηση των σκαφών πραγματοποιείται σε συνεργασία με την τεχνική εταιρία G Yacht Repairs, με πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο - δείτε περισσότερα εδώ.


Απεριόριστη χρήση του σκάφους από τον ιδιοκτήτη

Το σκάφος σας εξακολουθεί να είναι δικό σας για χρήση όποτε θέλησετε να κάνετε διακοπές ιστιοπλοΐας. Θα πρέπει να μας ενημερώσετε εγκαίρως για να προετοιμάσουμε το σκάφος σας. Μπορούμε να μεταφέρουμε το σκάφος σας σε οποιαδήποτε τοποθεσία απο την οποία θέλετε να ξεκινήσετε. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, θα κάνουμε ένα πλάνο για να απολαύσετε το σκάφος σας.

 

Διαχείριση γραφειοκρατίας: απαιτήσεις ασφάλειας, ασφάλιση, φόρος

Διασφαλίζουμε ότι το σκάφος σας θα είναι ενημερωμένο σχετικά με άδειες, ναυλοσύμφωνα και αλλα έγγραφα, τα οποία θα εξασφαλίσουν μια ομαλή εργασιακή περιόδο.

 

Πωλήσεις και μεσιτεία, για επαγγελματικά και ιδιωτικά σκάφη αναψυχής

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα  
Persons max: 12
Cabins: 6
Year Built: 2014
Marina/port: Alimos (Kalamaki)
Selling Price: 230.000,00 EUR Yacht Info ...
Persons max: 12 Cabins: 6 Year Built: 2014
Marina/port: Alimos (Kalamaki)
Selling Price: ...
Persons: 10
Cabins: 5
Year Built: 2010
Marina/port: Mykonos
Selling Price: 200.000,00 EUR Yacht Info ...
Persons max: 10 Cabins: 5 Year Built: 2010
Marina/port: Mykonos
Selling Price: ...
Persons max: 10
Cabins: 5
Year Built: 2015
Marina/port: Alimos (Kalamaki)
Selling Price: € 205.000 Yacht Info Main ...
Persons max: 10 Cabins: 5 Year Built: 2015
Marina/port: Alimos (Kalamaki)
Selling Price: € 205.000 ...
Persons max: 10
Cabins: 4
Year Built: 2009
Marina/port: Volos
Selling Price: 130.000,00 EUR Yacht Info ...
Persons max: 10 Cabins: 4 Year Built: 2009
Marina/port: Volos
Selling Price: ...
Persons max: 6
Cabins: 3
Year Built: 2012
Marina/port: Alimos (Kalamaki)
Price: 65.000,00 EUR Yacht Info Main ...
Persons max: 6 Cabins: 3 Year Built: 2012
Marina/port: Alimos (Kalamaki)
Price: 65.000,00 EUR ...
Persons max: 8
Cabins: 3
Year Built: 2017
Marina/port: Lefkas
Selling Price: € 170.000 [yt_divider style="3" ...
Persons max: 8 Cabins: 3 Year Built: 2017
Marina/port: Lefkas
Selling Price: € 170.000 ...
 
 

Pantaenius insurance 

visitgreece.gr

SITESAP

    Pelagos institute