Πωλήσεις Σκαφών

 

 

Πωλήσεις Σκαφών
Τα σκάφη προσφέρονται σε απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές και έχουν διατηρηθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση από τους ιδιοκτήτες ή ομάδες τεχνικών.
Η συνεχής μας ενασχόληση με ιστιοπλοϊκά σκάφη παρέχει άρτια εμπειρία στην επιλογή επαγγελματικών σκαφών υψηλής ποιότητας. Πολλά από τα σκάφη πωλούνται σε καλές τιμές ώστε να ανανεώνεται ο επαγγελματικός στόλος των σκαφών προς ενοικίαση. Η διαδικασία αυτή σας επιτρέπει να αγοράσετε μεταχειρισμένο ιστιοπλοϊκό σκάφος σε καλή τιμή, με σκοπό είτε την επαγγελματική είτε την ιδιωτική χρήση.

Από την πλευρά μας γνωρίζουμε ότι τα σκάφη βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Μπορείτε να το διαπιστώσετε αυτοπροσώπως. Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας ώστε να σας αποστείλουμε περισσότερες πληροφορίες για το σκάφος που σας ενδιαφέρει ή να κανονίσουμε επίσκεψη στο σκάφος και να εξετάσετε ο ίδιος την κατάσταση του σκάφους.

Κάνετε κλικ εδώ για να δείτε τα σκάφη προς πώληση

 

Επιπλέον, παρέχουμε δυνατότητα για συντήρηση του σκάφους που θα αγοράσετε οπότε μπορείτε να απολαμβάνετε την ιστιοπλοΐα χωρίς έγνοια, αφήνοντας σε εμάς όλες τις απαραίτητες εργασίες. Οι διαδικασίες μας περιλαμβάνουν την ενημέρωση σας για κάθε δαπάνη που πραγματοποιείται στο σκάφος.

 

Δίνουμε μεγάλη σημασία στη συντήρηση των σκαφών, επειδή η συντήρηση καθορίζει την κατάσταση και την απόδοση του σκάφους. Αναγνωρίζουμε επίσης ότι η κατάσταση του σκάφους είναι ο πλέον σημαντικός παράγοντας για την απόλαυση του σκάφους χωρίς προβλήματα. Στόχος που υλοποιούμε είναι τα σκάφη στο στόλο μας να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση από πλευράς τεχνικής συντήρησης.

Επιπλέον των υπηρεσιών συντήρησης, παρέχουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • αναβάθμιση εξολπλισμού
  • ηλιακά πάνελς και ανεμογεννήτριες
  • προσθήκη αγωνιστικού εξοπλισμού
  • ειδικές τιμές για παράδοση του σκάφους σε προορισμούς της επιλογής σας (π.χ. Ρόδος, Κέρκυρα), ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τις διακοπές σας σε διαφορετικές περιοχές

Διευκόλυνση στην αγορά σκάφους

Σχεδιάζουμε προγράμματα χρηματοδότησης αγοροπωλησίας ιστιοφόρων σκαφών με την αρχική πληρωμή μέρους μόνο της αξίας του σκάφους (π.χ. 30-40% της συνολικής αξίας).
Το υπόλοιπο ποσό απληρώνεται από τα έσοδα ενοικίασης του σκάφους, σε περίοδο συνήθως 4-5 έτη. Με την ολοκλήρωση της αποπληρωμής, ο ιδιοκτήτης αναλαμβάνει την πλήρη κυριότητα του σκάφους. Επίσης, ο αγοραστής έχει δικαίωμα χρήσης του σκάφους για δύο εβδομάδες ανά έτος, και μπορούμε να καταλήξουμε σε συμφωνία που ανταποκρίνεται στις δικές ανάγκες και προτιμήσεις.
Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες συνθήκες που σας αφορούν.

Pantaenius insurance 

visitgreece.gr

SITESAP

    Pelagos institute